Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

ROTS EN WATER

 

Rots en Water, is een psychofysieke training voor jongens en meisjes voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots & Water is een puur Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat momenteel wereldwijd wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes.

Het Rots en Water programma is een effectief weerbaarheidsprogramma dat zich in eerste instantie richt op het vergroten van sociale vaardigheden, zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met rollenspellen en korte kringgesprekken. Mentale en sociale vaardigheden worden aangeleerd en aangereikt.

Het Rots en Water programma maakt je weerbaar. Je leert op een rustige, respectvolle manier voor jezelf op te komen en je leert keuzes te maken in alledaagse situaties. Weerbaar zijn werkt preventief. De kans is groot dat pesten, intimidatie, misbruik en geweld stopt als je goed reageert op een situatie.

 

Trainingen op maat

Binnen Budocentrum Chikara werken verschillende gecertificeerde Rots en Water trainers. Ieder met zijn of haar eigen achtergrond. Door deze verscheidenheid aan expertise zijn wij in staat om maatwerk te leveren voor onze opdrachtgevers. Weerbaarheidstrainingen kunnen individueel (als personal training) worden gegeven of in groepverband. Ook worden Rots en Water oefeningen verwerkt in de judo-, karate- en kickbokslessen. Wij worden regelmatig gevraagd op diverse basisscholen en voortgezet onderwijs in heel Oost-Groningen. Voor meer info neem contact op met René Beertema 06 - 45 680 317.