Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

JUDO

 

Judo voor UKKIES

Speciaal voor 3 & 4 jarigen!

Judo voor UKKIES, de ideale sport om mee te beginnen. Ze leren de basisbeginselen van het bewegen. Onder andere; stevig staan, rollen, vallen en balanceren. Daarnaast leren ze contact te maken met anderen, door samen te werken, elkaar vast te pakken en te stoeien. Ze leren op een veilige en respectvolle manier om te gaan met anderen. De lessen worden spelenderwijs gegeven in een vorm die aansluit op de belevingswereld van de kinderen.

Judo voor UKKIES is heel goed voor de motorische ontwikkeling en ze kunnen er prima hun energie in kwijt. Voor veel kinderen is het een perfecte uitlaatklep.

Als de kinderen 5 jaar zijn geworden kunnen ze direct doorstromen naar de KIDS judo lessen.

De lessen worden gegeven door Henk en Gea Riemeijer.

 

JUDO voor UKKIES (3 & 4 jaar)

Woensdag    13:30 - 14:15 uur   -  beginners

Donderdag    16:15 - 17:00 uur  -  gevorderden

 

 

KIDS judo

Voor alle jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar

Spelenderwijs leren vallen, rollen en weer opstaan...

Tijdens de judo lessen leren de KIDS spelenderwijs vallen, rollen, trekken, duwen, werpen en natuurlijk snel weer opstaan. Door judo verbetert de coördinatie, conditie en het zelfvertrouwen. Ook leren de KIDS valbreken waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Judo is zowel voor jongens als meisjes en levert een positieve bijdrage aan de sociale ontwikkeling.

De lessen worden gegeven door Henk Riemeijer.

 

KIDS judo (5 t/m 7 jaar)

Donderdag     17:00 - 17:50 uur

 

Jeugd judo

Geschikt voor alle jongens en meiden van 8 t/m 13 jaar.

Judo is het spel van techniek, balans, controle en tactiek. Je probeert jouw trainingspartner op een technische wijze te laten vallen, hiervoor leer je verschillende beenworpen, heupworpen en schouderworpen. Daarnaast probeer je controle te houden over iemand die op de grond ligt (het zogenaamde grondwerk) hiervoor maak je gebruik van allerlei houdgrepen, armklemmen en wurgingen. Tevens leer je valbreken waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Naast een hele hoop trainingsplezier, verbetert ook nog je coördinatie, conditie en zelfvertrouwen door judo!

De lessen worden gegeven door Henk Riemeijer.

 

Jeugd judo (8 t/m 13 jaar)

Donderdag     18:00 - 19:00 uur

 

Junioren / senioren judo

Een dynamische sport...

Judo is het spel van techniek, balans, controle en tactiek waarbij je probeert jouw trainingspartner te werpen. Je gebruikt hierbij verschillende beenworpen, heupworpen, schouderworpen en offerworpen. Daarnaast probeer je controle te houden over iemand die op de grond ligt (het zogenaamde grondwerk) hiervoor maak je gebruik van allerlei houdgrepen, armklemmen en wurgingen. Ook valbreken is een belangrijk onderdeel van het judo.

Een heerlijke vorm van bewegen en een hoop trainingsplezier is gegarandeerd!

De lessen worden gegeven door Henk Riemeijer.

 

Junioren / senioren judo (vanaf 14 jaar)

Donderdag    19:00 - 20:00 uur

Lesrooster bekijken

Agenda:

Bekijk hele agenda