Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

KICKBOKSEN

 

KIDS kickboksen 

Een stoere sport...

Voor alle jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar

Spelenderwijs worden met een paar echte stoere bokshandschoenen de verdedigingstechnieken en stoot- en schoptechnieken van het Kickboksen aangeleerd.

Daarnaast leren de KIDS in allerlei verschillende spelvormen om samen te werken, stevig te staan, te concentreren en respect voor elkaar te hebben. Ook werken de KIDS aan een gezond, sterk en lenig lichaam. Hierdoor krijgen de KIDS meer zelfvertrouwen en worden weerbaarder.

De lessen worden gegeven door René Beertema.

 

KIDS Kickboksen

Dinsdag   17:00 – 17:50 uur

 

Jeugd kickboksen

Speciaal voor de jeugd van 8 t/m 13 jaar, zowel voor jongens als meiden.

Naast het aanleren van diverse aanvals- en verdedigingstechnieken wordt ook op een leuke en enthousiaste manier discipline, respect en weerbaarheid getraind. Met kickboksen train je het hele lichaam.

Door de beschermende materialen (handschoenen en scheenbeschermers) kan er op een veilige en verantwoorde manier worden getraind.

De lessen worden gegeven door René Beertema.

 

Jeugd kickboksen 8 t/m 13 jaar

Dinsdag          18:00 - 19:00 uur

Vrijdag            18:00 - 19:00 uur

 

Junioren / senioren kickboksen

Iedereen (vanaf 14 jaar en ouder) kan meedoen! De lessen bestaan uit een conditioneel gedeelte, technisch gedeelte (aanleren stoten, trappen, combinaties, verdedigingen en overnames) en sparren. Door de beschermende materialen (handschoenen, scheenbeschermers en gebitsbeschermer) wordt het risico op blessures tot een minimum beperkt.

Kickboksen is een hele leuke dynamische sport met een hoge calorieverbranding! Hierdoor zult u zich zowel lichamelijk als geestelijk lekker fit gaan voelen.

De trainingen worden gegeven door Rieks Linnenkoper. Hij staat bekend om zijn technische lessen en weet zowel jong als oud te motiveren om zijn of haar grenzen te verleggen

 

Junioren / senioren kickboksen vanaf 14 jaar en ouder

Dinsdag     19:00 - 20:00 uur

Vrijdag       19:00 - 20:00 uur

Lesrooster bekijken

Agenda:

Bekijk hele agenda