Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Tai Chi

 

Vanaf zondag 1 mei 2022 start Erik Dreijer van Mydefence met het geven van Tai Chi lessen bij Budocentrum Chikara.  

De 51 jarige Erik Dreijer is geen onbekende in de Tai Chi wereld en heeft daarnaast zijn hele leven al verschillende vechtsporten getraind. Dreijer; “Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd geweest in de verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende vechtsporten en al deze kennis verwerk ik in mijn Tai Chi lessen”

Voor het geven van de Tai Chi lessen was Dreijer op zoek naar een geschikte locatie in Winschoten. In de ruime dojo (oefenruimte) van Budocentrum Chikara heeft hij deze gevonden. Daarnaast is het Tai Chi ook een hele mooie aanvulling op de reeds bestaande sporten (judo, karate, boksen, kickboksen, brazilian jiu-jitsu en systema) die daar worden gegeven. Beide scholen kunnen elkaar daarin verder versterken.

 

De lessen

Tai Chi vorm

  • Iedere zondag van 10:00 tot 11:00 uur.
  • Voor iedereen vanaf 15 jaar en ouder.
  • In deze lessen zal de nadruk liggen op de vorm, ontspanning en meditatie. Waarbij partneroefeningen, applicaties en pushinghands een middel zullen zijn om de vorm te ondersteunen.

 

Tai Chi applicatie

  • Iedere zondag van 11:00 tot 12:00 uur.
  • Voor iedereen vanaf 15 jaar en ouder.
  • In deze lessen zal de nadruk liggen in de gevechtsvorm van de Tai Chi. Een kant die minder bekend is maar zeker effectief en doeltreffend.
  • In de lessen zullen ook technieken uit andere Martial Arts gecombineerd worden en zal er aandacht zijn voor pushing hands, vorm, ontspanning en beheersing.

 

In de lessen worden traditionele gevechtstechnieken, verdedigingstechnieken, ademhaling, ontspanning, balans en coördinatie getraind. Tai Chi zorgt (weer) voor balans in uw leven en maakt u weerbaar. In een ontspannen sfeer traint iedereen op zijn of haar eigen niveau en naar eigen mogelijkheden.

 

Meer informatie? of een gratis proefles?

Kijk op www.mydefence.nl of neem contact op met Erik Dreijer via info@mydefence.nl of 06 – 18 93 03 15.

 

Abonnementen

Mydefence biedt de volgende abonnementen aan:

15 t/m 17 jaar        € 20,00 per maand

18 jaar en ouder    € 24,50 per maand

 

Leden Budocentrum Chikara

Leden van Budocentrum Chikara kunnen een zogenaamd Mydefence PLUS abonnement sluiten, zij betalen dan slechts € 13,50 per maand extra voor de Tai Chi lessen.