Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

MENTALE EN FYSIEKE WEERBAARHEID VOOR VROUWEN

 

START woensdag 4 april 2018

In de steeds verder veranderende maatschappij voelen veel mensen zich tegenwoordig niet meer veilig. Onzekerheid en angst hebben tegenwoordig een grote invloed op het leven van mensen. Jezelf veilig voelen is helaas niet meer voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseert Budocentrum Chikara regelmatig de cursus "Mentale en fysieke weerbaarheid voor vrouwen" waarin ervaren instructeurs de cursisten de vaardigheden zullen aanleren om hierin verandering te brengen.

Tijdens de cursus staat het vergroten van het zelfvertrouwen centraal. Door middel van diverse oefeningen wordt gewerkt aan verbetering van de eigen lichaamshouding, taal en uitstraling (dit ter voorkoming van agressie en geweld). Verder leert de cursist praktische zelfverdedigingstechnieken.

De lessen worden gegeven door Theo Postema, hij beschikt over jarenlange ervaring en is een gecertificeerd weerbaarheidstrainer. Theo brengt de leerstof over in eenvoudige oefeningen met een heldere en duidelijke uitleg. Dit alles in een ontspannen sfeer.

RESULTAAT: krijg meer zelfvertrouwen, wordt weerbaarder en voel je veiliger!

 

Trainingsdata en tijden

De cursus wordt gegeven op:

Woensdag 04/04 - 11/04 - 18/04 - 25/04 - 09/05 - 16/05 - 23/05 - 30/05 - 06/06 - 13/06 van 9:30 - 10:30 uur.

Locatie: Sportcentrum Nico Jager, Bovenburen 104b in Winschoten.

 

Kosten en benodigdheden

De kosten voor de gehele cursus (10 lessen) bedragen € 69,00 per persoon. Voor de trainingen heeft u verder alleen makkelijk zittende / sportieve kleding nodig.

 

Aanmelden

Graag ontvangen wij uw naam, geboortedatum, adres, woonplaats en telefoonnummer per mail info@budocentrumchikara.nl. Aanmeldingen worden door ons verwerkt op volgorde van binnenkomst. Helaas geldt VOL = VOL.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met René Beertema 06 - 45 680 317.

Lesrooster bekijken

Agenda:

Bekijk hele agenda